vilken hot dog!

Faen vad jag älskar att vara i Stockholm!
När jag anlände i lördags var det kallt & jävligt. Jag var nog även lite rädd för att alla skulle knuffa omkull mig & kalla mig lantis. Men icke jag kom ut till hotellet i Bromma hel. Slängde i mig en kalasgod pizza & drog in till Skeppsbron för första samlingen & jag kände mig ganska skeptisk. Vi gick en rundtur i 'Haga slott' & i alla barer & matbarer. När turen var klar & vi satte oss ner för en öl på pråmen så kändes det sjukt bra!!
Började jobba kl 12 i söndags, visste inte riktigt vad jag skulle förvännta mig, slängdes in i jobbet fort & allt rullade på. Vi är ett riktigt skönt gäng i 'matbaren', vi säljer wraps, taffel, bakelser (drömmer mardrömmar om dessa jäkla bakelser) & dricka, vi kommer från helsingborg och ända upp till gävle. Har mest hängt med två sköna från Kalmar, Ted & Elinor, kanonsköna!
Både måndag & tisdag klädde jag ut mig till korv, eftersom någon varit så underbar & köpt två korvdräkter, dansade runt & lockade folk att komma & besöka oss. Sjukt kul & ettt bra sätt att få upp värmen eftersom det blir kallt fram mot kvällarna.
Igår, onsdag, gick jag på stan med Fredrik från Västerås. det blev en lugnt & skön dag med många smoothies. Sedan direkt till jobbet kl 19-23. Jag & Ted slängde i oss en öl på pråmen & sen hem för sömn.
Alldeles strax ska jag, Ellie & ted till Gröna Lund & strosa. Jag hoppas på attt vi ska ta färjan över!
Ikväll ska bla jag & Annika, från Gävle, till Kungsträdgården för Sveriges största möhippa som Mix Megapol anordnar. Blir massa artister & dans!

Bilder kommer snart!

Puss


Tåg

Nu sitter jag på tåget från Nässjö mot Stockholmo!

Wish me luck!

Mot stockholm

Om cirka sju timmar ringer klockan & det är dags att börja en ny dag.
Men denna dag ska jag till Stockholm! Det blir ett kärt återseende eftersom jag inte varit där sedan jag gick i sjuan & vi var & kikade i riksdagen...
Denna gång kommer det dock att bli roligare! Jag ska nämligen jobba på en mässa som Ikea har i samband med 'Love Stockholm' & bröllopet. Så jag behöver all sömn jag kan få för det kommer att bli en lång & anträngande dag med att hitta rätt T-bana + stationer, hitta hotell, hitta till skeppsbron & samlingen som sker kl 18.00.
Äsch, om någon fixar det så är det jag! På med skön musik i lurarna, släng på ett leende & allt kommer gå som en dans.
Har förövrigt haft ett bra avslut på dagen. Tror att det kommer att hålla i sig tills imorgon. Bra shit liksom.

Fred!



blow me

Idag har jag varit på sjukhuset & blåst i en maskin för att testa mina lungor. Efter första testerna fick jag prova
astmamedicin & sitta ner o vänta en kvart. Hittade dock ingen stol så jag stod men efter ca tio minuter så känner jag hur händerna domnar av & benen börjar vika sig. 'Wööw' - tänkte jag, som tur såg en kvinna paniken i mitt ansikte & gav mig hennes plats. Till slut kom sköterskan ut för mer test, efter det fick jag ligga ner lite. Men det tyckte jag var tråkig så jag sprang ut till bilen för en sväng till a6 & nya skor. Fast kruxet var att när jag skulle släppa kopplingen så gick det inte för mitt ben skakade nåt så sjukt! Men jag kom till a6, svag som attan. Mamma tipsade om att kaffe skulle hjälpa så en STOR kopp sprang jag iväg & köpte mellan skoprovningen. Fick iaf tag i ett par grå tygskor från Vagabond. Grått är grejt! Bild kommer snart.

Nu en powernap innan jobb.

Fred ut!

Sjung om studentens lyckliga dag!

Så här i studenttider tänkte jag bjuda på bilder från när jag själv tog studenten 2006. Shiet vad tiden går fort! Slänger även in ett par bilder på några vänner.



Handels & turism samlade



Liten plutta (dagis, ingen annan fick leka med min älskade telefon)



Större plutta



Therese & Sarah



Pojkar



Jag & Tessan



Emilia



Åka flak



Mer flak



Flickor



Addan 2007



Terre 2008



Terre & Svava


Nationaldagen 2010

Jag öppnar ögonen kl sju på morgonen & möts av ett leende. Helt klart ett av de bästa sätten att vakna upp på. Vi ligger kvar till nio då alla 'måsten' fyller mitt huvud, MÅSTE ut till hovslätt,  MÅSTE tvätta, MÅSTE laga mat, MÅSTE hinna in stan igen innan kl ett. Säger hej då. Byter snabbt om springer ut genom dörren & möts av den ljumna morgonluften & av ett lugn. Väl i hovslätt slänger jag på min bikinin, lägger mig i solen & .. somnar. Vaknar upp svettig & lika trött som innan, duschar & kommer in till stan prick kl ett! Möter upp Gabbi & senare Matt i parken. Vi plockade på oss ett gäng flaggor & viftar på. Satte oss direkt tillrätta på 'Twin' för mat & öl (cola för min del). Kl tre var det dags för nationalsången, så himla vacker, dock är det synd att vi oftast bara sjunger de två första verserna.
Runt sex åker jag & Gabbi till mjölkafållan i Hva. Grillning, öl & kortspel står på menyn. En helt klart underbar nationaldag!
PUSS



Gabbi



Matt



Moi



Magnus



Häng



Spela kort & förlora



Elsa & Gabbi



Mer häng


Mer spontanfest åt folket!

Lördagen började tidigt & tröttsamt med att jobba in lite övertid. Åkte direkt till Hovslätt för att få lite sol på kroppen & mat i magen. 
Runt sex åkte jag hem för att få besök av Gabbi, vi hade bestämt med grabbarna att vi skulle grilla men ist stannade vi inne & spelade Guitar Hero, drack vin & hängde på ballen. Runt elva försvann alla ut & jag försökte städa undan lite för att få ännu ett besök, som övergick i övernattning. Dock inte mycket sömn utan massa prat, härligt! Fick dock under söndagen höra något som fick mig att bli lite fundersam över saker. Hur som helst så åkte denna lördag upp på min 'Topp fem'.

reunion

Idag har jag & Therese Karlsson äntligen träffats efter en låång ofrivillig paus. Vi två gick på gymnasiet ihop men inte riktigt haft tid att träffas efter studenten. Men idag blev det av & hon är lika fantastisk nu som då! Skönt med människor som är lika barnsliga & töntiga som jag (inget illa menat Tessan <3 ) Jag åkte till henne direkt efter jobbet (eller ja, jag hann ju självklart med bolaget också) & hängde på hennes gård - solade & pratade ikapp oss. (: Mer av det, tack! Förutom skönt häng så har jag även fått lite färg på kroppen. Yum!
Nu sitter jag på ballen - lyssnar på LAF, dricker öl & mår bra, simple as that! LOVE IT!




2005 - på 'Tapeten'


Ballehäng

Äntligen är det väder för att sitta på balkongen & sola!

Dock har utsikten förändrats lite. Men jag är lika glad ändå.




Från detta



Till detta här


RSS 2.0