skolstart

Idag börjae jag skolan igen. Eller ja, komvux. Så idag blev det första lektionen i naturkunskap B & imorgon vankas det matte B. Denna underbara matte som jag bara inte kan få nog av.. Usch o fy. Men om jag orkade mig igenom matte A på komvux (visserligen för två år sedan) så ska jag faen klara av detta med!
Så idag har jag fått min första läxa & jag har redan skjutit upp på den två gånger under dagen. Men efter detta är det dags. :S

För övrigt är allt as good as it gets. :D

 


BIG UP till dig.

Ännu en helg

Startade helgen med att gå på stan två gånger, en gång själv & en gång med syster. Efter att ha stått i bilkö i parkeringshuset i 40 min blev det stress med att byta om & fixa iordning sig till Wettegårds kräftskiva. Säkerligen en av de mysigaste kvällarna någonsin. God mat & sköna familjen. Kvällen avslutades med allt för många omgångar av 'Med vilda gester'. HAHAH! Måste säga att min famlij är bäst på charader! :D
Lördagen började flera gånger, från 05.44, med jämna mellanrum genom SMS som plingade till jämte kudden. Blev pannkaksfrukost på Vasas som följdes med jakt på en glödlampa. Hem & sov lite, stack iväg & fikade. Hälsade även på i Bogla en kort stund där finingarna Nina & Emil hade kräftskiva/inflyttnings- grillfest. Sedan direkt till Gabbi & lite föris innan krogen. Hade helt ok kul. (: Kan inte gå fel i sällskap med Gabbi & Pernilla.
Idag har jag varit på två lägenhetsvisningar med mor & far. Sedan var vi & handlade & de hängde med hem till mig där de hjälpte mig att sätta upp min stringhylla. Eller rättare sagt sidorna till den, för hyllplanen håller på att målas.
Nu har jag lagat panang curry & bakat kladdkaka. Smask.

Puss


redo

Nu har jag minsann friskförklarat mig själv! Igår var jag ute bland folk för första gången på ca två veckor. Körde även bil & backade in i en hög trottoarkant.. Inte lika bra, men ingen större skada skedd.
Mor var här igår. Vi gick till CK - köpte räkmacka & kaka. Efter fikat hjälpte hon mig med städning & följde med till Jysk där jag köpte ett skåp till badrummet. Skönt att äntligen (!) få upp sakerna från golvet. Min mor är så bra.
Jag har så mycket sömn att ta igen efter de här veckorna helt utan. Det gör att jag sover säkert tio timmar varje natt.
Nu ska jag duscha & åka upp till IKEA för att fixa lite hyllor min far ska sätta upp senare idag. Trodde inte att man kunde ha så här mycket energi & vilja att göra saker. Men efter att ha legat ner i två veckor vill jag göra allt & jag vill göra det NU! Sjukt skön känsla.

Jag tänker aldrig mer bli sjuk!


pills pills pills

Detta är vad mina dagar består av den här veckan. Skål?



SKÅL!


04.02

Tre timmar. Det var allt jag fick. Vaknade 04.02, kunde inte öppna munnen. Gick ut i badrummet för att se vad problemet var. Försöker öppna munnen, SMÄRTA, börjar kallsvettas, stapplar ut mot sängen, benen skakar. Det värker i hela kroppen & det blir svart för ögonen. Jag ... vaknar på golvet vid sängen, genomsvett & blöder munnen. FUCK! Jag svimmade! Var är jag på väg? Vilken jävla start på denna onsdag. Det kan bara gå uppåt här ifrån? Just nu vill jag bara kunna äta, sova en hel natt, slippa smärtan, träffa vänner, träffa dig. Bli frisk.

Någon som varit helt underbar - MAMMA. Hon har kört mig fram & tillbaka till doktorn & apotek. Handlat när jag blivit hungrig, diskat, lyssnat på mig när jag gråtit & klagat i telefon & kommit hit för att bara se hur det är med mig. Du är min klippa!
PAPPA har självklart också varit kanon. Åkt till närmaste öppna kiosk, sju på morgonen, & köpt drickyoghurt, lagat mat & bara varit så där varm som du kan vara ibland när man känner sig som en treåring igen.

Ray LaMontagne är mitt sällskap under dessa tidiga timmar.
Under måndagen & tisdagen har jag kollat på en den film bl.a. 'Sex & the City 2', inte alls så bra som sen första, 'Date Night', helt ok & 'Toy Story' den är så himla söt så jag var tvungen.

Om en timme börjar ännu en dag full av medicin att ta i rätt tid. Usch. Men så länge de får mig frisk.

FRED UT!


sicknessess

Det är inte ofta man vill lägga sig på marken & bara ge upp. Men snart gör jag det.
Har varit dålig till & från i två veckor. Först magkatarr som har gjort ont som sjutton!
& sedan en vecka tillbaka har något virus härjat loss i min kropp. Igår fick jag äntligen (!) träffa en AT-läkare som faktiskt vill hjälpa mig. TACK du söta! Jag fick penicillin & nånon annan tablett som förhoppningsvis ska hjälpa mig. Har inte ätit ordentligt sedan i fredags, bara små små portioner av mjuk 'mat' så som vattenmelon, drickyoghurt & vitt bröd. Men igår fick jag i mig lite stekt ris & annat gott. Är sjukt hungrig men kan inte göra så mycket åt det. Wuä.
Helgen har för det mesta spenderats hos mor&far. Där jag fått lite sällskap & mat. De är helt fantastiska de där två (:

Igår var det visning på mor&far's hus. Det hade kommit jäääättemycket folk! Mäklaren var helt förbluffad över intresset för huset. Men det är ju ett väldigt fint hus! Idag är visning nummer två sedan sätter budgivningen igång.

Nu har klockan slagit 06.00 & jag har tagit dagens två första mediciner. Uscha. Jag ska äta den ena fem gånger om dagen & den andra tre gånger. Utöver dem har jag värktabletter, medicin för magkatarr, pollen & p-piller. Mina dagar består av att äta piller & vänta på att få äta nästa..

Efter ha tittat klart på 'Rome' så har jag ju övergått till 'Carnivàle' & den serien är helt underbar! Hade jag inte haft mina serier här hemma hade jag nog gett upp för länge sedan.


What the what?

Tråkigaste dagen i världshistorien I say!
Vaknade runt sju med sjukaste magvärken. Jo, för jag har antagligen gått & införskaffat mig magkatarr. Hurray?! Ringde min vårdcentral, min 'jobbsjukvårdsrådgivning' sa att jag skulle ringa & få träffa en doktor, men fick jag en tid? NEJ! De hade visst bättre saker för sig än att ta hand om folk som har ont & vill ha hjälp. Dumma svenska sjukvård!
Som tur var så hade jag ett fantastiskt sällskap som tog hand om mig. Finns inget som läker en så som en värmande kram & söta ord, från någon man tycker om, när man mår dåligt. Dock ville jag inte vara en börda så jag skickade hem honom, vilket jag ångrade direkt. För ack så ynklig & ensam man känner sig när man han ont.

Mina söta föräldrar kom hit med nyponsoppa, laktosfri yoghurt & annat gottigt för magen. & senare kom de med fiskgratäng.

När jag äntligen kom ur sängen tog mig tid för att yoga, vilket fick mig att tänka på annat än hur ont jag hade. Igår var jag på Yogacenter & köpte Petri Räsinens bok 'Kraften bakom yoga'. Nu efter att jag har yogat snart ett år är jag sugen på att veta mer om historian bakom, effekterna av yogan mm.

Imorgon ska jag gå på en näringskurs på Yogacenter: 'Bli av med sötsuget!'. Oh my vad jag önskar att det här hjälper! Blir så sjukt trött på mig själv varje gång jag äter godis, läsk & annat strunt vilket händer alldeles för ofta. Så imorgon är första gången sen är det ett tillfälle till om två veckor! Jag hoppas på min frälsning. (:

Ungefär från kl 14 till nu (och säkert resten av kvällen) har jag streckkollat på '30 rock'. Underbart!
- 'Why are you wearing a tux?'
- 'It's after 6 o'clock Lemon. What am I, a farmer?'


RSS 2.0