honey's home!

& vi ska på biodate.

kärlek

trygghet i några siffror

Är du rädd för att gå ute ensam på kvällen?

Ring Nattknappen: 08-504 466 66

En vanlig metod när man känner sig otrygg är att ringa upp eller att låtsas ringa upp till exempel en vän, när man tar sig mellan två platser. Om man inte har någon att ringa till kan man istället ringa till nattknappen och prata med polisens volontärer. Telefonnumret fungerar fredagar och lördagar mellan klockan 23.00-03.30.

ni är mitt allt

Pappa, det finns inget jag avskyr mer än när vi sitter i bilen med radion på och du ALLTID säger "Vad heter denna sångaren? Vem har skrivit denna låten?". Men det skulle kännas tomt om du inte sa det varje gång vi åkte bil och jag skulle inte byta ut det mot något annat i världen. Det är sån du är, envis, och det är därför jag älskar dig så högt. Mamma, det krossar mitt hjärta att höra dig klaga på dig själv och hur du ser ut. Att höra att du inte är nöjd med knappt någonting hos dig själv, när du i själva fallet är så himla vacker. Du säger att jag är söt, men vem tror du jag har fått det ifrån? Inte pappa iallafall... HOHO! Och Lina, vi bråkar och tjafsar nästan varje gång vi ses - fastän vi inte syns så ofta nu för tiden. Jag skriker åt dig, du skriker åt mig, vi kör "the silence-treatment" ett tag och ger varandra onda ögat - precis som systrar gör. Och Henrik vi ses inte allt för ofta heller men när vi gör det så får du mig alltid att skratta & kommer med bra tankar & råd som bara en storebror kan. Det finns inga andra i världen jag skulle offra mitt liv för, som för er.








she works hard for the money

Åh vad jag söker jobb. Vet inte hur många jobb jag sökt de senaste två månaderna .. säkert tjugo. Eller trettio.
Det jobbet jag sökte idag vill jag VERKLIGEN ha! Åh vad det hade passat mig. Ska bara ta & lära mig tyska. Bitte!


frukost

Denna helgen har varit kanonfin med fin vinfredag med söta Gabbi & Pernilla. Och varje morgon långa frukostar med dig
Skönt att vi fått det där onödiga ur oss. & som jag sa, nu behöver vi inte göra det igen.

.jag älskar dina ord.


Lünd - Malmö

Jag har nog aldrig vaknat innan min mor, men idag var jag minsann uppe innan henne. Hon hoppade ur sängen & mot köket för att påbörja frukosten i nya stugan. Min första frukost där. Tomt men mysigt som attan.
Sedan var det dags för mig, mor & far att åka till IKEA Svågertorp & hämta kärrra & syster i stan. I Lund hämtade vi det sista i huset & sedan var det bara att börja bära .. fyra trappor upp! Om & om & om igen. Jisses vilket träningspass det blev. Nu har mor & far lämnat mig här i systers vård & vi har ätit god middag & kollat på 'Kungarna av Tylösand'. Nu dricker jag vin under tiden så pillar Lina med att få in alla dessa saker. :D Sedan ska vi ut & ta ett glas vin .. om vi inte somnat.
Fint är det här iaf, om man bortser från silverfiskarna i taklampan i badrummet! Wierd.
Kanske kommer upp en bild på stället imorgon.
Aa däe äe spikat!

Söderut!

Idag blir det kort arbetsdag, hem till mor&far sedan direkt mot Båstad och det nya huset!
Ska bli kul & se hur långt de hann komma sist de var där, när de flyttade in.
Imorgon blir det Lund till syster 6 hjälpa till med flytt till Malmö. Där kommer hon nog trivas helt kanon! Hoppas på lite skönt höstshopping också.

Fredens! Puss


nae.

Idag spelades match numero dos. Denna gång hemma mot Aneby, det gnälligaste laget någonsin! Men deras lagkapten tog priset, tjatade fan hål i huvudet på alla. De fick iaf två gula kort fast de borde fått minst lika många röda! Tyvärr slutade matchen 0-3. Men det var en sjukt kul match, alla vi i TSK fick oss många goda skratt åt hur jäkla pinsama Aneby var.
Också synd är att jag fick en sjuk smäll på vänster knä, har galet ont. Men det är inget lite kärlek kan fixa. (:

Annars har denna veckan varit bra, fast väldigt stressig. Tisdag & onsdag åkte jag till jobbet, till skolan & tillbaka till jobbet. Lite sömn & ingen mat & skola, speciellt matte är ingen bra kombo för denna tjej. Har fortfarande inte gjort min läxa men imorgon MÅSTE jag till far min & få hjälp.

Kul nyhet är att jag ska på intervju på onsdag. Hoppas att det leder till något bra. :D

Nu blir det soffa & kärlek.  <3

OWMY!

Sitter & är HUR NERVÖS SOM HELST! Om knappt en timme är det samling & en timme till efter det ska denna tös göra debut på planen efter tio år. Mår nästan lite illa. Men jag vet att det kommer att gå över så fort jag stiger ut på plan. (Om jag ens får det) Hoho. Som tur så har jag Pernilla & hon har mig. Båda lika nya & nervösa.

Nä nu blir det till att packa väskan med skor & skydd.
GAAAHH!

mer sickness

Börjar bli fruktansvärt frustrerande att aldrig få vara frisk.
Fjärde gången på cirka fyra veckor som jag är sjuk. & varje gång är det något nytt som jag aldrig varit med om förut. Undrar verkligen vad det är som händer med mig..

Men om jag ska på det från den ljusa sidan så betyder sjukdom att man får äta precis vad man vill utan dåligt samvete. :D OCH det är trots allt fredag & långhelg!

Nu blir det film & godis.

PUSS


RSS 2.0