pärlor

Första veckan efter semestern är avklarad. Jaevlar vad trött jag varit heeeela veckan. Big up för att jag upptäckte det fantastiska med att sova ett par timmar efter jobbet!
När måndagen kom visste jag inte hur saker & ting skulle bli, men se på tusan så gick det kanon. & snart är det dags igen.

Idag började jag på en Mysorekurs på Myoga. Har inte yogat på 'riktigt' på väldigt länge nu & trodde att det skulle kännas jobbigt & hade lite ångest innan. Eftersom det var mest nybörjare så var tempot lugnt & vi gick inte så långt in i första serien. It feel good to be back! Älskar energin man får med sig därifrån.
Det är två tillfällen kvar på kursen; lördag 9.00-10-30 & söndag 9.00-10.30. Känns skönt med en lugn hel efter semestern. Vila upp sig & rena kroppen på allt skit man samlat på sig i kroppen & i huvudet.

Var även i kiosken förut & köpte lite choklad & en cola, det är ju trots allt fredag.

FRED!


socker

Jag är lycklig. Det bubblar inom mig, o det är inte colan. Det är du & dina filuriga blickar.

Dock en halvsorglig sak är att mor&far ska sälja sitt hus, mitt barndomshem. De köpte nämligen sommarhus i Båstad igår, vilket är jätteskoj. & nu ska de även försöka hitta en lägenhet någonstans i stan. Jag tycker att de gjorde helt rätt i att sälja & köpa nytt, de behöver verkligen inte det stora huset, men det blir tråkigt att inte kunna åka till Hovslätt mer. Älskar det huset & alla minnen man har därifrån, alla dagbarn man lekt med, alla knän man skrapat. Men nya minnen skaffar vi oss i Båstad!

Big up är att jag & Tessan har träffats två gånger på EN månad! Det är nytt rekord & jag gillar't!
Idag har jag haft underbart frukostsällskap på 'Vasas', amerikanska pannkakor med hallon. Sjukt gott! Dock så antog jag utmaningen, som inte existerade, att jag skulle trycka i mig båda mina stora pannkakor med glass & sirap! Big fail, men det var inte långt ifrån!

Maria får mig att fnittra som en liten flicka genom söta sms. Saknar henne. 

Hoppas även på att jag får träffa Ellie snart! Hon & jag träffades i Stockholm när Ikea hade 'Tillsammans'-projektet, båda vi två jobbade i 'matbaren' & klickade direkt! Så tummarna håller jag för oss.


Ikväll blir det piren med massa olika folk. Kommer bli fantatiskt! Sol i sinne, brun inne! XD


Glasgow

Oj! Vad kass jag är på att blogga! Måste verkligen ta tag i det här igen.

Helgen som var spenderade jag i Glasgow med ett par vänner & några till.
Glasgow ser speciellt inbjudande ut, ganska grått & trist fullt med maffiga tegelbyggnader. Men värmen från folket (och ölen) är fantastisk!
Vi anlände fredag eftermiddag, checkade in & satte oss på hotellpuben, 'Osmosis', där det redan var full rulle. Efter det blev det en rejäl pubrunda över hela centrum. Tommie hittade sjukt läbbig blodpudding, den var rund & avlång & friterad (?). & jag har inte ätit det sedan jag var mycket liten & helt bestämd på att jag hatar det .. meeeeen jag älskade det! Äckligt va?! (: Kvällen aslutade två av oss på Osmosis igen, där vi rök ihop pga av att vissa lyssnar way för mycket på andra ist för att ta reda på saker & ting själva. Trångsynta människor finns det gott om, men att du var en av dem var det sista jag trodde.

Lördag: Fick en ursäkt för fredagen. Åt frulle på 'Nero Café', galet god smoothie! Gick till en marknad som inte var mycket att ha. När klockan började närma sig 12.00 & regnet kom kände alla att det var dags för öl. Vi hittade en kanonfint ställe som hette 'The Toolboth' (?). Några av oss blev bjudna på whiskey & öl av en man som presenterade sig som 'Q' & var 78 år!!! Han såg ut som typ 55! Så vill ni hålla er unga drick mer öl & whiskey.
Något runda om fötterna hamnade vi på en grekisk restaurang, 'Zorba'. Inte speciellt god mat & underhållningen fick vi själva stå för genom att dansa Zorba, tillsammans med ägaren, för de andra gästerna. Roligaste restaurangbesöket NÅGONSIN! Efter det blev det fylleshopping på tight budget, men vem bryr sig om det när man är full! XDXD
Dusch sen hotellpuben igen. Sedan ut till en brasiliansk bar, 'Boteco Do Brasil' där jag fick lära mig att dansa salsa med en tvättäkta brasilian. WOW. (: Fulla blev vi = fylle mat & sova.

Söndag: Vakna 12.00. Gå på stan & försökta vara kulturella, vilket inte gick speciellt bra eftersom alla kulturjobbande folk strejkade.. Bummer! Som tur var låg alla 'sevärdigheter' i centrum så vi kunde gå omkring. Fick se en äkta skotte spela säckpipa iklädd kilt!
Köpte sprit & min allra första whiskey 'Whyte & Mackay', som alla lokalbor dricker. Go' som fan! Jag la mig tidigt, kände inte riktigt att sällskapet var min kopp te. & att jag ville få så mycket sömn som möjligt innan flyget.

Måndag: HEM!
 
För att sammanfatta: Glasgow är bra. Fin shoppping, bra öl, sköna pubar. Men tre dagar räcker gott & väl.

PS: I botten av alla ölglas fanns det märken/inristningar & därifrån kom det bubblor som gjorde att ölen inte slutade bubbla. Hur ballt är inte det?! Världens bästa uppfinning? Sista bilden är botten på ett Foster's glas där ni får se hur det kan se ut.

















RSS 2.0