bubblesbubblesbubbles!

Helgen har varit sjukt bra!
Fredag. Börjades med att stressa in till stan för att vaxa ben sedan hem för dusch innan jag begav mig till rådhusparken för en hel del metal (?) öl & bara känna sig som femton år igen! Galet härligt! Drog sedan vidare för att möta upp Matt på till Pipes of Scotland för en snabb öl & lite häng hos hans vän. Försvann dock hem ganska tidigt för att få besök, vilket var sjukt fint. Besöket försvann runt fyra på morgonen & jag slängde mig i sängen leendes.

Lördag! Hängde på Ikea & Ica Maxi med Terre, fick sjukt mycket bra saker köpt. Vi åkte hem till mig & gjorde bakad potatis!! MUUUUUMSS! Terre hoppa med bussen & jag gjorde mig iordning för att hämta Pernilla & åka till lite förfest. Åkte in till stan, var på Twin i .. 45 sekunder, gick till rådhusparken - kände mig gammal (!) .. åkte hem. (: Där jag även denna natt fick härligt sällskap.

Söndag. MORS DAG! Vaknade sent som attan & stack iväg som ett skott för attt köpa blommor till mitt hjärta. Mötte upp mor, far & bror på golfbanan, åt en god lunch & väl hemma bjöds det på mammaochfia-bakad jordgubbs&rabarberpaj! YUM! Mor & far visade även bilder på en stuga de varit & tittat på ute på Visingsö. Såg ut som ett litet paradis. Hoppas verkligen att de tar tummen ur & köper det!

Idag har det bara jobbats. Uscha. Vi har bytt system idag villket visserligen gick bra med ack så krångligt man måste göra saker & ting!
Far var här en sväng nyss & hjälpte mig att mäta lite stuff till badrummet. Jag måste verkligen ha ett skåp någostans!  

Nu ska jag öppna en öl & sätta mig på ballen & bara njuta av att det inte regnar.






Mimi 20091923 - 23052009

Farfar fick idag, under några timmar, permission från sjukhuset. Så jag mötte upp honom, pappa & Birgitte, Mimis dotter, på Östra kyrkogården. Vi la dit nya blommor & pratade om b.la. livet & ödet. Samtal som vi sedan fortsatte över en solig fika i Huskvarna.




Att det redan gått ett år



Blommor, det gillade hon. Så det fick det bli lite nya.



Far, farfar & Birgitte


You better run!

Igår steg jag upp tidigt för att hinna med smaskig frukost hemma i Hovslätt innan vi skulle bege oss till Göteborg & Göteborgsvarvet. Väl i Göteborg satt jag bror & mor i solen & åt mat & drack öl medans far & Elina sprang de 2,1 milen. Far slog sin egna tid sedan förra året med ca fyra minuter! Mycket bra farsan! För Elina gick det dock lite segare, men hon tog sig runt & det är galet imponerande! Det var tydligen ett av de varmaste loppen de haft under de här trettio åren som det varit igång, upp mot tjugofem grader! Det var ju dock väldigt skönt för oss som tittade på & ibland orkade höja händerna för att slänga iväg en klapp. Hörde dock på radion att över sextio personer åkt in på sjukhuset pga uttorkning!! Himla mysig dag ändå!




Mot slottsskogen



Träffade på två favoriter; Pierre & Maria



La Familia



Full av fika = nöjd tjej



Far efter 16 km



Elina efter 16 km


Sri K Pattabhi Jois (ಶ್ರೀ ಕೃಷ್ಣ ಪಟ್ಟಾಭಿ ಜೋಯೀಸರು)

Idag är det ett år sedan Sri Krishna Pattabhi Jois dog. Hans livsverk lever vidare genom alla elever som varje dag tar del av Ashtangayogans positiva effekter i kropp och själ. <3



K Pattabhi Jois




Parivritta Parsvakonasana A


Cravings!

Igår hade vi trivseldag med avdelningen på jobbet. Det blev en mycket lyckad kväll med sjukt god mat, mycket vin, lekar & skönt häng! Sedan hämtade jag Pernilla & vi tog oss en sväng på stan. Kvällen slutade dock väldigt abrupt när vi hittade en man, som blivit misshandlad, ligga mitt på Östra Storgatan blödandes från bakhuvudet.

Idag vaknade jag sent (med ett leende på läpparna) & hade sjuka cravings efter bl.a. amerikanska pannkakor. Så jag tog med mig Terre & åkte till hovlätt för att låna köket. Maaaj GAAAAAD vad gott det var!!!! Sedan har Terre varit helt fantastisk med att knåpa ihop denna söta blogg till mig. Big spank till DIG! Sedan tog vi & åkte hem till mig för att direkt gå på en snabb promenad.

Här kommer maaaaasssscha bilder från helgen!




Mitt kickass gröna lag som vann hela 4 kampen!




Team lila.




Team blå.




MAAAAAAAAAAAAAAAAT!




Efterrätt.




Gunga gungan.




Bara för att det är så sjukt kul!




Pankejx!




<3


Feeling jäävligt güüüd

Ninja katt. Det får bli det första jag bjuder på. (:





RSS 2.0